Accessing the site - Page 3

I Disappear When You Log In - Register

 

I Disappear When You Log In - Register

^^ The Advertisements above disappear once you log in. Not a member? Register Now, it's free! ^^
Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3
Results 41 to 47 of 47
  1. #41
    Rosstafari's Avatar
    Daaaang.

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    /X
    Posts
    1,149

    Re: Accessing the site

    Quote Originally Posted by DogmaEnigma View Post
    Edit: Now (12:04 est) I can access from my home ip. Maybe its the internet saying I spend too much time on StuckMic and is rationing my access.
    Y'know, that's probably it. See, you've got to understand that the Internet is not something that you just dump something on. It's not a big truck. It's a series of tubes.

  2. #42
    irishcarbomb's Avatar
    Epic Member

    Status
    Offline
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Houston, TX
    Posts
    1,801

    Re: Accessing the site

    Quote Originally Posted by Rosstafari View Post
    Y'know, that's probably it. See, you've got to understand that the Internet is not something that you just dump something on. It's not a big truck. It's a series of tubes.



    *googled it...didnt make it myself
    Commercial SEL, MEL, Instrument, CFI, CFII

  3. #43
    rogersjf's Avatar
    Trusted Contributor

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    New Jersey
    Posts
    656

    Re: Accessing the site

    Having the same issues as everyone else cannot connect thru my reg. IP but i can get thru a proxy. Others had this issue last week but I was fine, now it seems past 3 days i been unable to connect and stuck using a proxy any help on SM end? Seems like many in the recent weeks are having this issue and seems not to be the user.
    01/17/2009 - Started CTI program (Fast track)
    04/30/2009 - Contacted to take ATSAT (email)
    05/19/2009 - AT-SAT Score: 92.5 WQ
    07/06/2009 - CTI Summer Internship (PHL)
    08/27/2009 - ASDE-X Training
    12/12/2009 - CTI Grad.
    12/31/2009 - Applied CTI
    03/04/2010 - Referral List CTI VA & PA
    03/29/2010 - Selected VA, ZDC!
    05/10/2010 - Interview ZNY
    06/30/2010 - TOL
    08/17/2010 - All Cleared
    11/16/2011 - OKC

  4. #44
    Trusted Contributor

    Status
    Offline
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    699

    Help! cant post in some threads

    When I try to reply to a thread either through quick reply or by clicking the reply button to open a new page I type what I want to say and then click submit and the page loads acting as if it is going to show my post at the bottom of the thread. Instead it loads a blank white page and says done on the status bar on the bottom of the browser. The one that is happening now is replying to: http://www.stuckmic.com/atc-employme...alifornia.html. I have tried both Firefox and IE. I can post on other threads. I have tried closing and reloading the browser, nothing works. Any ideas why this is?

  5. #45
    Rosstafari's Avatar
    Daaaang.

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    /X
    Posts
    1,149

    Re: Accessing the site

    Yep, it's something to do with the new server. A team of Cambodian sweatshop employees are working on it.

  6. #46
    Rosstafari's Avatar
    Daaaang.

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    /X
    Posts
    1,149

    Re: Help! cant post in some threads

    Quote Originally Posted by Davo View Post
    When I try to reply to a thread either through quick reply or by clicking the reply button to open a new page I type what I want to say and then click submit and the page loads acting as if it is going to show my post at the bottom of the thread. Instead it loads a blank white page and says done on the status bar on the bottom of the browser. The one that is happening now is replying to: http://www.stuckmic.com/atc-employme...alifornia.html. I have tried both Firefox and IE. I can post on other threads. I have tried closing and reloading the browser, nothing works. Any ideas why this is?
    This has been happening to me a lot the past few days. Any ideas, Rich?

  7. #47
    Rich's Avatar
    Senior Member

    Status
    Offline
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    MA
    Posts
    296

    Re: Accessing the site

    I forwarded this along. We know the issue. We are trying to balance the sites security and things are getting grabbed in the process. I am the devel;oper and can't access certain files of the site because the server security is grabbing them when i try to save them. lol Its being worked on.

Page 3 of 3 FirstFirst 1 2 3

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •